26 Aralık 2010 Pazar

İYİKİ DOĞDUN FİLİZİM




canım arkadaşım filizle bebişlerimiz vasıtasıyla akıllı bebek sitesinden arkadaş olduk.birbirimizle kısa sürede çok iyi dost olduk,ortak yönlerimiz çok fazla; ilk olarak ikimizde eskişehirliyiz...eşlerimiz aynı camiadan...bebişlerimiz...onu iyiki tanımışım,filizcim gerçekten seni çok seviyorum canım... bak burdan herkeslere de ilan ediyorum:)

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum canım arkadaşım...Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir...hızını almış giden zamanda mustafa abimle,esmamla hep mutlu yaşarsın inşallah,o gül yüzün hiç solmasın.iyiki doğdun iyiki varsın...uzakta da olsan bugününü seninle kutluyorum...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

canııııııım sevilaycıııııııııım.ne hoş bir yazı bu böyle nekadar anlamlı.değer verildiğini görmek, bilmek okadar güzelki.arkadaşlıklarımda hayal kırıklıkları yaşadığım çok oldu.verdiğim değerleri kendim istedim verdim ve karşılık beklemedim evet ama bazen öyle kırgınlıklar hayal kırıklıkları yaşadımki.ama sen tanıdığım ilk andan beri sağolasın beni hep iyi hissettirdin.evine geldiğimde misafirperverliğin o kadar iyiydiki.çok çok çok teşekkür ederim zambak yada orkide sanırım bu güzel resimler.çok ince ve düşüncelisin beni çok mutlu etti bloğunda böyle bir yazı ve kutlama görmek.bende seni çok seviyorum.iyiki sende varsın sevilaycım.filiz esma

Adsız dedi ki...

sevilaycım eve gelir gelmez bakıcaktım ama sağolsun eşim ve yavrum sürpriz yaptılar bana o yüzden anca bakabildim ve mutluluğumu mutluluk eklendi neşe doldu içim şu an inanki.
tamam canım bazen yıllar çok çabuk geçiyor yaşlanıyorum diye üzülüyorum ama yok üzülmicem dediğin gibi.hızlı geçiyor gibi gelme nedeni güzel geçiyor olması dimi. :)şükürler olsun senin gibi arkadaşlarla dostlarla ailemle geçiyor hep öyle olur umarım.
bir kutlama bir tebrik okadar çok şey demekki bennim için sen dahada fazlasını yapmışsın zaman harcamışsın benim için bolca.sende iyiki varsın ve güzel dileklerin için çok sağol canım.

Disalce dedi ki...

çok güzel bulunmaz bir dostluk kurmuşsunuz ne güzel.ortak noktalar olduğu sürece dostluğunuz devam etsin inş...)doğum günüde kutlu olsun arkadaşının:)

Adsız dedi ki...

sağolun çok sağolun.hakikaten onore etti beni güzel sevilycım.sizede teşekkürler.ortak noktalarımız çok ama samimiyeti içtenliği sıcaklığıda ekleyince güzel bağlar kuruluyor gerçekten.sağolsun sevilycımda öyle.kendide kalbide yavrusuda.sizede sevilayımada teşekkürler.

sevilayinaynasi dedi ki...

filizcim az da olsa yüzünü güldürebildiğsem ne mutlu bana.nice mutlu senelere inşallah.musatafa abiyle esma napmışlarr merak ettim

Adsız dedi ki...

canım sabırsız mustafa abin hediyesini dayanamadı pazar gününden verdi.sağolsun hediyede almış.
sonra dün biz kızımla eve gelesiye anca oldu babamız bizden 10 dakika sonra girdi içeriye.kapıyıda ben açtım ama o pastayı nasıl saklamışsa görmedim.
neyse salona geçip bilgisayarı açayımda senin sürprizine bakayım derken hangi ara esmayla konuştularsa ve nasıl tembihlemişse.esmacım geldi direk ışığı söndürdü başladı iyiki doğdun anneeeeee demeye ardındanda maytaplı mumlu karamelli bir pasta yedik.güzel sürprizdi yani.üzerinede yazılar yazılmış .sonrada yemeğe gittik (lojman içi)yamaç restoranımıza.işte böyle canım.bir arada olabilmek herşeyin üstündeydi tabi.rabbim yavrularımızla eşlerimizle her kese her sevene uzuuuuuuuun ömür versin birlikte canım.öptüm seni çok.

Adsız dedi ki...

canım sevilaycım 27 aralık doğumgünüm sonrası hemen öğrendik memurluk sınavı sonuçlarımızı.29 aralık günüde güzel bir hediye oldu sonuçlar.senide çok tebrik ediyorum buradan güzel bir puan aldık .diliyorum hayırlısıyla yerleşebilmekte nasip olsun.yüce rabbimin izniyle yerleşicez inşallh diyelim ve yerleşelim canım.çok tebrik ediyorum burdan seni yeniden.
filiz.esma

bunlarda ilginizi çekebilir belki.

Related Posts with Thumbnails