30 Aralık 2010 Perşembe

duvar stickerı(ucuz maliyetle el yapımı)

ben yaptım oldu:)duvar stickerları çıktığından beri çok hoşuma gidiyor,ama fiyatları çok geldiği için aklıma daha önce mutfak dolaplarımı kapladığım ahşap kaplama kağıtlarından neden bende yapmayayım diye düşündüm.siyah ahşap kaplama kağıdını çok yerde aradım ama bulamadım,en son koç taştan bulabildim.stickerımı 1liraya malettim desem inanır mısınız.geçen akşam nette dolaşırken alttaki resmin stickerını gördüm ve kendim çizip kestim çokta şık oldu.resimde küçük görünüyor... çiçeğimin boyu 110cm oldu.salonuma değişik bir hava kattı.nasıl beğendiniz mi?

kalfalık eserim



çıraklık eserim:)

ustalık eserimde inşallah tayinimiz çıkarsa yeni evimizde...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

canıııııııııııım çok çok ama çok güzel.inan dediğin kadar varmış.daha uzun bakıp yazıp okicam sonra.şimdilik enfes kesinlikle yapıcam demekle kalıyorum.şahane olmuş.filiz esma

Adsız dedi ki...

sevilaycıııııııııııım harika harikuladeeee.
canım çok beğendim mutlaka yapmak istiyorum ama tam nasıl yaptın ayrıntılı yazmanı istiyorum.rica etsem nasıl çizdin yani şimdi o çiçeği çizmekte bir kabiliyet.mnce küçük bir deftere çizip sonra nasıl büyülttün.enfes olmuş kolay gibide ama sanırım ben tam anlayamadım.
ayrıca bu ahşap kaplama kağıtlarını biliyorumda böylesini yani siyahın böyle şık olanını görmemiştim.ilk işim bizim burda koçtaştan,olmadı praktikerden ,oda olmadı ,ikeadan bakmak olucak çok sağol canımbenim çok güzelolmuş bahsettiğindende güzel inanki.
kalfalıkmı çıraklıkmı bence çok ustaca olmuş.daha iyisi şamda kayısı....harikasın sen.filiz .esma.

Adsız dedi ki...

ellerine sağlık Sevilaycım gerçekten de süper olmuş..bunu akıl etmek bir marifet yapmak dahada büyük bir marifet..hamaratsın maşallah..ellerine emeğine sağlık canım..Zuhal

bunlarda ilginizi çekebilir belki.

Related Posts with Thumbnails